Ganduri de Sarbatoare!

Dragii nostri… mai sunt cateva zile si se apropie sarbatoarea magica a Craciunului. Noi, prietenii vostri de la mare, echipa Hotel Fortuna, ne-am gandit sa va trimitem cateva ganduri, asa cum simtit si cum suntem noi.

Credem ca ar trebui acum, in aceste zile, sa privim atent la noi si inauntrul nostru, nu doar in farfurie si sub brad. Si nu doar in aceste zile, ci chiar mai des. Sa incercam sa fim mai buni, mai armoniosi, mai curati, mai recunoscatori pentru ce avem, chiar daca de cele mai multe ori nu suntem rasplatiti pe masura. Sa oferi fara a astepta ceva in schimb este o mare virtute. Sa incercam sa judecam mai putin, sa intelegem mai mult.  Sa fim alaturi de cei dragi noua si sa ne bucuram cu ei. Noi dorim sa va fim alaturi si in sezonul de vara 2018, primindu-va cu bratele deschise si cu sufletul cald.

Cu sarbatorile de iarna se mai incheie un an. Un an in care poate am pierdut ceva, poate am castigat altceva in schimb. Noi am castigat prin si cu voi, clientii si prietenii nostri, an de an. Am castigat ca va vedem copiii crescand si bucurandu-se mereu de locul nostru de joaca, de FortyLand, am castigat ca va vedem pe voi, adultii, relaxandu-se la piscina sau pe terasa hotelului, mereu cu zambetul pe chip.

Planuri pentru anul viitor? Noi ne-am facut pentru dumneavoastra: va asteptam din nou cu oferte early booking, cu hotelul nostru curat si aranjat, si, cine stie, poate pregatim si alte surprize frumoase. Ei…nu va spunem. Altfel nu ar fi surprize.  Voi, clientii si viitorii clienti ai hotelului Fortuna Eforie Nord, ati facut planuri pentru vacanta 2018?

Cam asa vedem noi Craciunul. Nu alergam in goana dupa cadouri sau dupa brad, dar ne place sa oferim celor dragi. Craciunul este pentru noi mai mult o sarbatoare a spiritului si incercam sa o sarbatorim ca atare: langa cei dragi, oricare ar fi ei, cu multa cumpatare si dragoste in suflet. Este o sarbatoare a fericirii, a curateniei sufletesti, a credinteti si puritatii. Este o sarbatoare a iertarii si a multumirii.

Va multumim! Echipa Hotel Fortuna

Comments are closed.