Vampirii energetici!

Cand auzim de vampiri, imediat ne gandim la Dracula, la usturoi, la tepuse din argint si la colti insangerati! De data aceasta, ne-am gandit sa abordam un alt tip de vampiri care sunt la fel sau poate chiar mai periculosi decat fratii lor transilvaneni.

Ce sunt vampirii energetici si ce urmaresc ei? Se zice ca noi avem in jurul nostru un invelis energetic, menit sa ne protejeze impotriva atacurilor energetice din afara. Oamenii calmi si linistiti au un invelis energetic sanatos, dar daca sufletul este nelinistit, furios, invidios, invelisul energetic se subtiaza, lasand loc vampirilor energetici.

Vampirii energetici, dupa cum le spune si numele, isi lasa victimele fara energie. Ei sunt peste tot, uneori deghizati chiar in prieteni.  Se spune ca nu suntem capabili sa depistam la timp un vampir energetic insa cu siguranta simtim efectele atacului sau energetic.  Omul are 7 chakre iar acestea sunt tintele vampirului.

Se pare ca sunt mai multe tipuri de vampiri energetici.

  1. Vampirul neputintei Acest vampir social suge energia celor din jur spunandu-le ca nu vor reusi niciodata. Le va repeta la nesfarsit ca nu vor reusi niciodata, ca este prea greu, ca este imposibil sau ca este nerealist.
  1. Vampirul invidiei Acest vampir ii ataca pe acei oameni care au deja realizari. El spune fie ca au reusit pe cai necinstite, fie ca au avut un noroc care nu va tine mult.
  1. Vampirul greselii Acest vampir sta la panda zile, luni, saptamani in sir, vanand greseli. Pe acest vampir il vom intalni la tot pasul: la serviciu, in familii, in diferite cercuri sociale.
  1. Vampirul binelui Aceasta specie de vampiri joaca rolul salvatorilor de obicei si se deosebesc cu greu de salvatorii autentici. Acesti vampiri simuleaza ca doresc binele semenilor sau al societatii cand de fapt aceasta atitudine o folosesc doar pentru a deschide usi.
  1. Vampirul arogantei Aceasta specie de vampiri sociali se considera atoatestiutori. Ei minimizeaza orice efort, se considera superiori si au un sentiment placut cand cei din jurul lor se simt tristi, neplacuti sau neputinciosi.
  1. Vampirul victimizarii Aceasta este o specie care cauta atentie permanent si se victimizeaza. Vor sa se inconjoare de salvatori, insa nu vor permite nimanui sa-i salveze cu adevarat pentru ca rolul de victima este unul pe care-l vor juca toata viata.
  1. Vampirul hipersensibil Sensibilitatea lor exagerata ne obliga sa avem tot timpul grija : totul devine subiect de justificare, totul este susceptibil sa provoace o drama.

Va invitam la Hotel Fortuna Eforie Nord sa va umpleti de energie pozitiva, optimism si sa va creati starea perfecta la piscina hotelului pentru a tine piept vampirilor energetici.

Comments are closed.