Necesitate sau dorinta?

In industria ospitaliera, „oaspetii” sunt diferiti. Necesitatile si dorintele  lor sunt diferite si nu stim cand isi doresc serviciile noastre. Oare cineva ar avea nevoie de un serviciu de vacanta?

Diferenta este extraordinar de mare intre „necesitate” si „dorinta” dar ambele sunt nespus de importante in viata de zi cu zi. Vacantele,  impardonabil,  sunt trecute la capitolul aspiratii, dorinte

Vacanta este implinirea  unui vis insa , pentru cei care viseaza la o singura vacanta pe an  la mare credem ca este o realizare mare  pentru ca saptamana de liniste si implinire sa ii revigoreze fizic si psihic. Cu totii asteptam, in fiecare an vara, care este asociata direct cu vacanta bine meritata dupa un an de munca, în care putem să se relaxam pe o plajă insorita sau la un hotel cu piscina.

Zilele libere la care viseaza cei care muncesc precum robotii 10-12 ore pe zi sunt o necesitate clara pentru ei. Fie si pentru 3-4 zile intr-un city break . La acesti oameni care au calculate cu strictete zilele de concediu legale dorinta este transformata indubitabil in nevoie. Prea multe lucruri de făcut, timpul insuficient alocat repaosului, precum şi obligaţiile familiale, sociale şi profesionale ne amprentează cu oboseală şi instalează o disfuncţionalitate a organismului.

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea de griji, de obligaţii cotidiene, este extrem de necesară. Lipsa ei duce la modificări pe plan psihologic şi afectiv, acumulând frustrări şi stres, manifestările ducând la îmbolnăvirea organică. Perioada în care suntem în concediu are un efect benefic asupra funcţionării fireşti a organismului.

In cazul fiecarui om in parte este destul de diferit sa stabilesti care este nevoia si care este dorinta. Insa, cu un mix bun de cunoastere a oamenilor si inspiratie pe care i-o poti oferi unei persoane la un moment dat, o poti atrage astfel incat sa iti spuna singura ce nevoie sau dorinta are.

De aceea,  ofertele noastre de cazare trebuie sa se adreseze unui segment predefinit, oferind servicii care sa satifaca dorintele sau necesitatile.

Pentru dumneavoastra vacanta este o necesitate sau o dorinta?

Comments are closed.