Cum sa facem fata euforiei cumparaturilor de Sarbatori?

Febra cumparaturilor pentru Sarbatori a inceput deja. Oricat de pasionate de shopping ar fi femeile, aceasta perioada ar putea deveni chiar frustranta.

De aceea, pentru a evita o criza nervoasa exact inainte de Craciun, cauzata de stresul cumpararii darurilor pentru cei dragi va oferim  cateva sfaturi pentru a gestiona eficient aceasta euforie si va indemnam sa nu uitati ca aveti deja la dispozita dumneavoastra numeroase  oferte de cazare in Eforie Nord iar cele mai avantoase sunt categoric la Hotel Fortuna.

1. Cumparati primele trei produse din lista

Atunci cand mergeti prima data la cumparaturi, este bine sa cumparati doar primele trei cadouri de pe lista.

Niciodata mai multe, deoarece entuziasmul va trece mai repede si nu veti mai avea chef de urmatoarea sesiune de shopping.

2. Mergeti la cumparaturi dimineata

Pentru a optimiza achizitiile si sa nu pierdeti mult timp la cumparaturi, este bine sa mergeti la shopping dimineata. La deschidere, rafturile magazinelor sunt complete si gasiti mult mai repede tot ce va trebuie.

3. Faceti cumparaturile in cursul saptamanii

Multe persoane prefera sa astepte pana in weekend pentru a face cumparaturile de Craciun, ajungand in situatia in care sa se inghesuiasca in magazine si intr-un final sa nu mai gaseasca nimic convenabil.

Pentru a evita acest lucru este recomandabil sa faceti cumparaturi in timpul saptamanii. Daca este nevoie luati-va o zi libera, faceti un tur al magazinelor si rezolvati cat mai repede problema.

4. Faceti cumparaturile in grup

Nu mergeti nicidata singur la cumparaturi. Folositi-va de sfaturile prietenilor si rudelor atunci cand faceti fiecare achizitie. In fond, va fi vorba doar de serviciu contra serviciu. O parere in plus nu strica niciodata, mai ales cand vine vorba de cadoul perfect.

5.Limitati-va numarul de cadouri

Cumparati cadouri doar rudelor si prietenilor foarte apropiati. In ceea ce priveste numarul lor, mai bine luati un singur obiect, dar mai importat, decat mai multe. Scutiti si timp si idei. Pentru acest lucru venim in intampinarea dumneavoastra cu o propunere de a alege un cadou ideal pentru familia dumneavoastra si anume un sejur pentru vacanta de vara la un hotel de 3 stele in Eforie Nord, beneficiind inca de reduceri de pana la 25%.

Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să preţuim pacea şi bunăvoinţa, să oferim, din plin si sa fim cu inima deschisa.

Sarbatori fericite!

Comments are closed.