Cazare in Eforie Nord

Dupa cum bine stiti, in aceasta perioada hotelurile si pensiunile de pe litoralul romanesc s-au inscris in programe sociale prin care ofera reduceri substantiale de pret la achizitionarea de bilete/sejururi pentru sezonul de vara.

Multi turisti opteaza pentru cazare in Eforie Nord deoarece este o statiune de vacanta foarte populara, unul din motivele care determina acest lucru fiind preturile rezonabile pentru serviciile turistice.

In Eforie Nord predomina hotelurile de doua si trei stele, amplasate intr-un cadru dominat de copaci si spatii verzi care dau statiunii o nota racoroasa in zilele fierbinti ale verii.

Pe langa hoteluri, se regasesc si un numar mare de vile constituind o alternativa convenabila pentru cei care doresc cazare in Eforie Nord dar in alte spatii decat hotelurile. De asemenea, localnicii statiunii inchiriaza si ei camere in casele lor.

Preturile oferite pentru serviciile de cazare sunt relative reduse in comparatie cu alte statiuni. Este o destinatie preferata de turistii care isi doresc un concediu linistit si relaxant cu un buget modest.

Comments are closed.